Dynamics in-house AX utvikler

Job Type: Permanent

Apply for this job

Date Posted: 13th March 2018
Location: Oslo, Norway
Contact Name: Nahom Grom
Telephone:
Reference: 17032018NG
Salary: NOK

MS Dynamics in house AX Utvikler i Oslo


Microsoft Dynamics in-house AX utvikler trengs i Oslo


Jeg jobber nå med en MS gullpartner som er ute etter en Microsoft Dynamics AX utvikler. Klienten jobber med sin egen løsning og du blir med å integrere Dynamics AX med andre systemer. Du jobber kun med de nye systemene hos klienten min. Hoved fokuset til klienten er å oppgradere sin AX 2012 system til Dynamics 365 Operations. Du blir ansatt i konsulent avdeling og blir en in-house utvikler.


Du må være ryddig, strukturert og må være klar for nye utfordring til hverdagen. Du kommer til å ha en innførings periode der du lærer deres system og løsning. Du blir ansvarlig for Klienten jobber både med andre partnere og sluttbrukere. Du må være ivrig i hva du driver med og må kunne stille spørsmål.


Ideelle Kandidaten har:  • Godt erfaren innen MS Dynamics AX Utvikling

  • Sertifisering i Dynamics AX 2012 (ikke aktuelt med eldre versjoner)

  • Sertifisering i MS Dynamics 365 Operations

  • Utadvendt personlighet og selvstendig


Som den globale lederen i Microsoft rekruttering, er Nigel Frank International den eneste leverandøren til denne klienten. Vårt utvalg av roller innen Dynamics er uovertruffen, og annonserer mer Dynamics jobber enn noen annen byrå. Ved å ha spesialisert seg på å plassere kandidater i dette markedet, har vi opparbeidet relasjoner med viktige arbeidsgivere i Norden og har en utmerket forståelse av hvor de beste mulighetene er.


Hvis du føler dette er noe for deg, bare ta kontakt enten med å sende meg en oppdatert CV til n.grom@nigelfrank.com eller ringe Nahom på +45 89 87 11 87.


Send meg fortsatt en mail hvis denne rollen ikke er for deg, det kommer alltid nye roller. Det er mange nye prosjekter som startes opp nå for tiden, det vil si nye stillinger kommer opp nesten hver uke.

Apply for this job

To apply for this job, please enter your details below:

Apply