Freelance Business Consultant Microsoft Dynamics NAV (logistiek

Job Type: Contract

Apply for this job

Date Posted: 11th January 2017
Location: Vlaanderen, Belgium
Contact Name: Sophie de Graaf
Telephone: +44 (0)203 808 7278
Reference: 543541
Salary: €400 - €450 per day

Freelance Business Consultant Microsoft Dynamics NAV (logistiek/bouw)

Voor een klant in Vlaanderen ben ik op zoek naar een Business Consultant Microsoft Dynamics NAV. Als Senior Business Consultant Microsoft Dynamics NAV ben je verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics NAV-projecten bij klanten.

Daarbij horen de volgende vereisten:
+ Een relevant opleiding
+ Minimaal 3 jaar ervaring met MS Dynamics NAV
+ Eerdere ervaring als Business Consultant
+ Sterk communicatief
+ Goede beheersing van de Nederlandse taal

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, want de gesprekken zijn al in volle gang.
Nigel Frank International is een Microsoft Recruitment Agency. Wij zijn de nummer één leverancier van Microsoft banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS Partners in Nederland. Door ons grote netwerk zijn wij dagelijks op zoek naar MS professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt, wat ons de mogelijkheid geeft om inzicht te hebben in de beste kansen.

Graag komen wij in contact met gepassioneerde Microsoft Dynamics professionals die op dit moment of wellicht in de toekomst geïnteresseerd zijn in nieuwe uitdagende projecten / contracten. Binnen ons bedrijf wordt altijd vertrouwelijk omgegaan met informatie.

Als je enthousiast bent over deze baan en hij past bij jouw profiel dan kom ik graag in contact met jou! Stuur jouw CV naar s.graaf@nigelfrank.com of bel met +31 858 88 29 03, t.a.v. Sophie de Graaf.

Apply for this job

To apply for this job, please enter your details below:

Apply