• Locatie: Vantaa, Finland
  • Salaris: N/A
  • Technologie: .NET Jobs
  • Soort baan: Permanent
  • Datum van publicatie: 6th Oct, 2021
  • Referentie: NFINCL 61021

Senior Developer, Vantaa, VakituinenNigel Frank International Ltd


Asiakasyrityksemme on Suomen johtava ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. He rakentavat digitalisaation ja automaation avulla toimialaa uudistavia ratkaisuja joilla on suora vaikutus usean miljoonan suomalaisen arkeen.


Roolissa pääset toimimaan liiketoimintakriittisten palveluiden kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa.


Keskeisiin tehtäviin kuuluu mm. uuden sukupolven ammattiliittojärjestelmän suunnittelu ja toteuttaminen, toiminnallisten ja ei-toiminnallisten vaatimusten ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen toimivaksi järjestelmäksi.


Kilpailukykyisen palkan, huikeiden etujen, haastavan projektin ja modernien työkalujen lisäksi yritys tarjoaa selkeän urakehityksen joko ihmisten johtamisen tai teknillisen syväosaamisen parissa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 4 vuoden C#, .NET ja CI/CD kokemuksen, plussaa saa React ja Kubernetes osaamisesta.Lisätietoja tästä ja muista mahdollisuuksista antaa rekrytointikonsultti Jani Rautjärvi puhelimitse numerosta 358942451759 tai sähköpostitse j.rautjarvi@nigelfrank.com.


Nigel Frank International on maailman johtava Microsoft rekrytoija. Meidän Pohjoismaiden osasto erikoistuu Microsoftin ja Microsoftin alihankkijoiden rekrytointiin Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Vergelijkbare vacatures

C# / .NET Back End Software Developer
Vantaa, Finland

Senior Developer
Vantaa, Finland

Senior Azure/.NET Developer - Vantaa
Vantaa, Finland