• Località: Tampere, Finland
  • Retribuzione: N/A
  • Tecnologia:: .NET Jobs
  • Tipo di posizione lavorativa: Permanent
  • Postato in data: 9th Apr, 2021
  • Riferimento: NFI080421

C#/.NET Developer - TampereYritys:


Asiakasyrityksemme etsii nyt kehittäjää mukaan tiimiinsä Tampereelle. Kyseessä on nopeasti kasvava konsulttitalo joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluita liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan, toiminnanohjaukseen, tiedon hallintaan sekä ohjelmistokehitykseen. Firma erikoistuu Microsoft pilviteknologioihin ja on myös Microsoft Gold Partner. Heidän tuotteillaan on ollut vaikutus ja suuri hyöty sekä pieniyrityksille että kansainvälisille suuryrityksille ja ovat auttaneet näitä muun muassa päätöksenteon parantamisessa ja toimintojen tehostamisessa.Rooli:


Kovan kasvun takia heille on auennut tarvetta kehittäjälle. Kattavan asiakaskunnan takia heillä on monta eri projektia mihin sinulla on mahdollisuus ottaa osaa. Tämän vuoksi tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia ja pääset itse vaikuttamaan sekä toimenkuvaan että teknisiin ratkaisuihin. Esimerkki tästä on että jotkut projektit saattavat olla 100-prosenttisesti ohjelmistokehitystä ja muut yhdistelmä mihin liittyy sekä ohjelmiston hallintoa että kokoonpanoa. Tämän lisäksi sinulla on mainio tilaisuus kehittää sekä itseäsi ja osaamistasi sillä firma tukee oppimista.Toivomme sinulta:  • Vähintään vuosi .NET/C# kehityskokemustaJos tämä kuvaili sinua, olet etsimämme henkilö!Lisätietoja tästä ja muista mahdollisuuksista antaa Recruitment Consultant Jennie Selen puhelimitse +358 75 3252517 tai sähköpostitse j.selen@nigelfrank.com.


Nigel Frank International on maailman johtava Microsoft rekrytoija. Meidän Pohjoismaiden osasto erikoistuu Microsoftin ja Microsoftin alihankkijoiden rekrytointiin Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Posizioni di lavoro simili

VB.Net Developer - Tampere - Competitive salary and benefits
Tampere, Finland

Full - Stack Developer
Tampere, Finland

C#.NET Developer
Tampere, Finland

Tampere - .NET Developer - In - house development
Tampere, Finland

C#.NET Desktop Developer
Tampere, Finland