• Lieu: Oslo, Norway
  • Salaire: 550000NOK - 950000NOK per annum
  • Technologie: .NET Jobs
  • Type de contrat: Permanent
  • Date de publication: 17th Sep, 2020
  • Référence: NFI04081658454

SENIOR .NET UTVIKLER - OSLO - Er du en av de beste?

Har du jobbet med .NET utvikling i minimum 7 år og føler du er klar for nye utfordringer? Min klient spesialiserer seg i .NET og ansetter kun senior kompetanse. Grunnet økt etterspørsel og nye prosjekter søker de nå senior .NET utviklere som brenner for faget.

Avdelingen har i dag rundt 20 ansatte, 100 på konsern nivå. Du vil få muligheten til å jobbe med små, medium og store prosjekter hovedsaklig i den private sektoren. Ut i fra erfaring og preferanse vil du ha mulighet til å være med å bestemme din egen hverdag og hvilke type prosjekt du blir satt på. Her er det en flat struktur med et tungt fagmiljø hvor fagdager, seminarer og sertifiseringer står høyt på agendaen. Som senior utvikler bør du derfor være opptatt av å alltid jobbe med den nyeste teknologien og holde deg oppdatert.

Du bør ha:

- 7+ års erfaring med .NET

- Brenne for .NET og ny teknologi

- Konsulent egenskaper; meget gode kommunikasjonsferdigheter

- Flytende norskForuten spennende prosjekter og et tungt fagmiljø vil du kunne være med på sosiale sammenkomster som lønningspils, middager, kundekvelder med hele konsernet, turer, familieturer til Tusenfryd, julebord, sommerfest, juletrefest for barna mm.

For mer informasjon om rollen, ring Therese Dahl på +47 23 96 6200 eller send en oppdatert CV til t.dahl@nigelfrank.com