• Ubicación: Netherlands
  • Fecha de publicación: 15th Apr, 2020
  • Referencia: 15042020OK1

Functional Consultant - Office 365/SharePoint - Randstad


Een ambitieus bedrijf dat bezig is met slimme, innovatieve IT-oplossingen is op zoek naar een Functional Consultant met expertise in Office 365 en SharePoint. Werk met Microsoft MVP's samen aan unieke high-end projecten!Functie:


Je zou tijdens het gehele traject betrokken zijn - alles vanaf sales tot consulting, design en nazorg. Je werkt samen in een team van ervaren specialisten. Je communiceert met de klanten over hun behoeftes en zet deze om naar concrete functionele oplossingen (Office 365, SharePoint)Jouw profiel:


-Relevante HBO opleiding


-Ervaring als een Functional Consultant


-Ervaring met Microsoft Office 365, SharePoint, Yammer


-Klantvriendelijkheid


-Goede beheersing van de Nederlandse taal


-Sterke communicatie vaardigheden


-Team speler


-Ondernemend en ambitieusAanbod:


-Mooi salaris


-Lease auto


-Laptop van de zaak


-Opleidingsbudget


-Pensioen regeling


-Flexibele werktijden


-Werk binnen een team van experts die kennis delen en samen brainstormen


-Team uitjes, events in binnen- en buitenland


-Doorgroeimogelijkheden


-Vriendelijke informele sfeer


-Innovatieve werkomgeving en inspirerende werkplekkenHeb je interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar Oksana Bastrykina: o.bastrykina@nigelfrank.com


Of bel direct : +31 (0) 202418530Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer een leverancier van MS Dynamics, Azure en Office 365 banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners en velen eindgebruikers in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar Microsoft professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Office 365 professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Office 365 markt en de mogelijkheden omtrent MS Office 365 kan altijd contact worden opgenomen met Oksana Bastrykina. Bel +31 (0)20 241 8530 of e-mail naar o.bastrykina@nigelfrank.comPuestos de trabajo similares

Office 365 Infrastructure Engineer - Hilversum
Hilversum, Netherlands

Office 365 Technical Consultant - Limburg
Limburg, Netherlands

Office 365 Technical Consultant - Noord - Brabant
North Brabant, Netherlands