• Ubicación: Netherlands
  • Fecha de publicación: 19th Mar, 2020
  • Referencia: 19032020OK1

Senior Consultant - Modern Workplace, Microsoft, VMWare - Randstad


Een ambitieus bedrijf dat bezig is met slimme, innovatieve IT-oplossingen is op zoek naar een Senior Consultant met Cloud expertise en gespecialiseerde kennis over Modern Workplace / Office 365 / MS Teams.Functie:


Je gaat werken met uiteenlopende klanten om hen te adviseren over innovatieve Modern Workplace / Office 365 / MS Teams oplossingen en je gaat alles voorbereiden om naar een moderne werkplek te migreren. Je zou tijdens het gehele traject betrokken zijn, vanaf de pre-sales tot marketing, beheer en nazorg.Jouw taken en verantwoordelijkheden:


-Technische implementaties van werkplek oplossingen


-Het oplossen van incidenten


-Organisatie van trainingen en workshops voor de klanten


-Presales activiteiten


-Advies geven over het verbeteren van de moderne werkplekJouw profiel:


-Ervaring als IT consultant


-Ervaring met projectmatig werken


-Implementatie-ervaring met workplace-oplossingen (Microsoft Office 365, Citrix, VMware)


-Klantvriendelijkheid


-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


-Microsoft, Citrix of VMWare certificeringen zijn zeker een pre


-Sterke communicatie vaardigheden


-Team spelerAanbod:


-Mooi salaris


-Werk binnen een team van experts die kennis delen en samen brainstormen


-Opleidingsmogelijkheden


-Team uitjes, events in binnen- en buitenland


-Doorgroeimogelijkheden


-Telefoon en laptop van de zaak


-Vriendelijke informele sfeer


-Innovatieve werkomgeving en inspirerende werkplekkenHeb je interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar Oksana Bastrykina: o.bastrykina@nigelfrank.com


Of bel direct : +31 (0) 202418530Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer een leverancier van MS Dynamics, Azure en Office 365 banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners en velen eindgebruikers in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar Microsoft professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Office 365 professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Office 365 markt en de mogelijkheden omtrent MS Office 365 kan altijd contact worden opgenomen met Oksana Bastrykina. Bel +31 (0)20 241 8530 of e-mail naar o.bastrykina@nigelfrank.com