Lead Konsultti

Job Type: Permanent

Apply for this job

Date Posted: 16th May 2018
Location: Tampere, Finland
Contact Name: Jani Rautjarvi
Telephone: + 44 191 230 1883
Reference: NFI 160518
Salary:

Lead Konsultti, Tampere, Vakituinen

Nigel Frank International Ltd

Asiakasyrityksemme on vuonna 2000 perustettu firma jonka moderni konttori sijaitsee Tampereen Hervannassa. Yritys toimii energiasektorilla, ja työllistävät reilu 150 henkilöä Suomessa. He tuottavat pääosin järjestelmiä jotka auttavat suuria yrityksiä vähentämään energiankulutusta ja päästöjä, joten mikäli ympäristönsuojelu on sinulle tärkeä asia, olet samassa junassa heidän kanssaan!

Tämä keskisuuri, moderni ja kunnianhimoinen yritys etsii nyt Lead konsulttia vahvistamaan heidän asiantuntevaa kokoonpanoansa. Rooli sisältää muun muassa asiakkaiden tarpeiden määrittelyä, ja tähän pohjautuvaa ohjelmistokehitystä. Tulisit vetämään noin 7-10 henkilön tiimejä haastavissa asiakashankkeissa. Kehitys toteutetaan ketterin menetelmin, moderneilla teknologioilla.

Mikäli haluat kilpailukykyistä palkkaa, joustavat työajat ja loistavan urakehityksen, tämä paikka voi olla juuri sinulle!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vahvaa .NET C# osaamista
  • +3 vuotta front-end kokemusta (Javascript/HTML/CSS)
  • Hyvää MS SQL Server osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus pilvipalveluista (AWS, Azure)

Lisätietoja tästä ja muista mahdollisuuksista antaa rekrytointikonsultti Jani Rautjärvi puhelimitse numerosta +358753263949 tai sähköpostitse j.rautjarvi@nigelfrank.com.

Nigel Frank International on maailman johtava Microsoft rekrytoija. Meidän Pohjoismaiden osasto erikoistuu Microsoftin ja Microsoftin alihankkijoiden rekrytointiin Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Apply for this job

To apply for this job, please enter your details below:

Apply