CRM functioneel consultant - Noord Brabant - 2750 - 4500 Euro

Job Type: Permanent

Apply for this job

Date Posted: 14th November 2017
Location: North Brabant, Netherlands
Contact Name: James Rowe
Telephone: + 44 191 230 1883
Reference: 141117JRR
Salary: €2750 - €4500 per month

Per direct gezocht: CRM functioneel consultant - Noord Brabant - 2750 - 4500 Euro


Voor mijn klant, een succesvolle Microsoft Gold Partner ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste Microsoft CRM functioneel consultant.


Het bedrijf is al meer dan 25 jaar succesvol actief in de IT en biedt Microsoft Dynamics CRM, AX en SharePoint oplossingen aan. Ze zijn sinds jaar en dag succesvol Microsoft Partner met een unieke implementatiemethode.


Er heerst een gezellige, informele sfeer binnen het kantoor en er wordt volop vertrouwen en ondersteuning geboden om met veel zelfstandigheid bij klanten implementaties te verzorgen.


Met een groot aantal interessante projecten voor de boeg zijn ze nu per direct op zoek naar een enthousiaste all-round CRM consultant die graag in contact staat met zijn/haar klanten, de wensen kan vertalen naar functionele oplossingen en het implementatie-traject goed en succesvol kan doorlopen.


Door het grote aantal binnegehaalde projecten schakelen ze nu graag zo snel mogelijk. Dus mocht de sollicitatie succesvol zijn, dan zou je bij wijze van spreken morgen al richting je eerste klant kunnen!


Wat wordt er van de Microsoft CRM functioneel consultant verwacht: • Ervaring met CRM implementaties

 • Klant- en resultaatgerichte instelling

 • Je bent accuraat en communicatief vaardig

 • Je bent bekend met Dynamics producten


Wat wordt de Microsoft CRM functioneel consultant geboden: • Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring: €2750 - €4500 per maand

 • Auto van de zaak

 • Laptop en smartphone

 • Pensioen

 • Studiekostenregeling

 • Flexi-time, het nieuwe werken

 • Vaste onkostenvergoedingDit is een uitstekende kans om voor succesvolle en ervaren organisatie te werken. Er wordt een stimulerende, informele werkomgeving geboden en je kunt met grote zelfstandigheid naar de ultieme oplossing voor de klant zoeken.Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.


Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met James Rowe. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0031 85 888 2925 of mail naar j.rowe@nigelfrank.com

Apply for this job

To apply for this job, please enter your details below:

Apply