Senior systemutvecklare till produktutvecklingsföretag

Job Type: Permanent

Apply for this job

Date Posted: 14th November 2017
Location: Gothenburg, Sweden
Contact Name: Ebba Carling
Telephone: +44 (0)191 338 7504
Reference: EC14112017
Salary:

Vi söker en systemutvecklare som vill jobba med .NET, C#. Företaget är ett spännande produktutvecklingsföretag i centrala Göteborg. Då företaget är mindre med en platt företagsstruktur så kommer din kreativitet och dina idéer inte bara att bli lyssnade på men också att uppskattas. Som systemutvecklare kommer din personliga utveckling att vara i fokus så om du har ambition att i framtiden arbeta som arkitekt eller projektledare så är det rätt ställe för dig. Vi prioriterar inställning över erfarenhet men ser gärna att du har;


-Ett års arbetslivserfarenhet eller motsvarande utbildning


-Intresse för back-end utveckling


-Kunskap inom .NET-ramverket


Företaget har en väldigt härlig atmosfär där alla kommer överens och äter frukost tillsammans. Du kommer också få ta del av företagsresor, after work-kvällar och mycket mer. Framförallt så kommer du att få följa projekt från ax till limpa och jobba i en inspirerande miljö med det senaste inom teknik.


Hör av er idag till e.carling@nigelfrank med ett CV för att ansöka. En sådan här roll stannar sällan på marknaden länge så det är viktigt att ansöka så snart som möjligt för att undvika besvikelse.

Apply for this job

To apply for this job, please enter your details below:

Apply