• Ort: Finland
  • Gehalt: N/A
  • Technologie: .NET Jobs
  • Vertragsart: Permanent
  • Veröffentlicht am: 22nd Oct, 2021
  • Reference: NFI2221021

Full-Stack kehittäjä (C# .NET) / 100% Etä / VakituinenHieman hakevasta yrityksestä


Tarjolla on paikka yhdessä Suomen puhutuimmista konsulttitaloista, tiimiin missä työntekijät päättävät oikeasta lähestymistavasta - oli se sitten käytössä olevat tekniikat tai oma toimenkuva, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työntekoon ja tulla kuulluksi. Asiakkaamme projektit ovat tyypillisesti pitkäkestoisia (2-5 vuotta) eli projektista toiseen hyppimistä ei harrasteta. Suurin osa hankkeista toteutetaan valtakunnallisesti merkittäville julkisille tahoille.


Työympäristö on rohkaiseva ja kannustava, kavereista pidetään huolta ja työnantaja on sitoutunut kehittämään tärkeintä voimavaraansa; omia työntekijöitä. Saat käyttää 6% työajasta opiskeluun ja osaamisen kehittämiseen.


Työt saa suorittaa etänä (kyllä, myös poikekusajan jälkeen) mutta jos haluaa käydä morjenstamassa kollegoita paikan päällä heidät löytää Tampereen, Helsingin, Porin ja Turun toimitiloista.Hieman roolista


Haussa on jo hieman työuraa uurtanut full-stack kehittäjä, kenen työkalupakista löytyy ainakin C# .NET ja Javascript...ja tuttuun tapaan, React/Angular/Vue/Azure osaamisesta saa lisäpisteitä!


Projekti mihin kaivataan vahvistusta on laaja haltuunottoprojekti suurelle viranomaiselle - tiimistä löytyy jo muutama nuorempi osaaja mutta keulakuva puuttuu. Olisiko sinusta koutsaamaan juniori kehittäjiä ja koodaamaan .NET Core / Azure Serverless ympäristössä? Mikäli näin, pistä hakemusta vetämään niin järjestetään introt!Lisätietoja tästä ja muista mahdollisuuksista antaa Senior Principal Consultant Jani Rautjärvi numerosta 358753263949 tai sähköpostitse j.rautjarvi@nigelfrank.com.