• Location: Vantaa, Finland
  • Salary: N/A
  • Technology: .NET Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 18th Mar, 2021
  • Reference: NFI180321

Developer - VantaaHaluaisitko olla mukana uudistamassa perinteisen teollisuuden, joka modernisoituu nopeasti? Asiakasyrityksellämme tämä onnistuu!Firma:


Tämä firma on asiantutijia omalla alallaan - he toimittavat teknologiaratkaisuja ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialalla. Kovan kasvun takia he etsivät kehittäjää mukaan tiimiinsä Vantaalle kehittämään ja ylläpitämään heidän tuotteitansa. Tämä firma tekee merkityksellistä työtä, sillä heidän tuotteillaan on vuosittaisella tasolla vaikutus parin miljoonan suomalaisen elämään.Rooli:


Roolissa sinä toimisit kehittäjänä taitavassa ja intohimoisessa tiimissä. Päivittäisissä tehtävissä tulet olemaan osana tuotelinjan kehitystiimiä ja toimit sovelluskehittäjänä. Pääosin työsi koostuu firman liiketoimintakriittisten palveluiden kehittämisessä muun muassa laadun parantamisessa sekä sen jatkuvassa ylläpidossa. Sinulla on mahdollisuus päästä ottamaan osaa sosiaalisten tuotteiden kehittämisessä, joilla on vaikutusta miljoonien suomalaisten jokapäiväisessä elämässä. Tämän lisäksi saat koordinoida vastuualueesi palveluiden kehittämistä. Toimenkuvaa pystyy muokkaamaan osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sillä firma tukee henkilökohtaista kehitystä! Reilun palkan lisäksi saat käyttöön kattavat työedut.Toivomme sinulta:  • Useampi vuosi kokemusta .NET/ASP.NET, C#

  • Eduksi katsotaan Angular/Vue/React Front-End kehityskokemus
Jos tämä kuvaili sinua, olet etsimämme henkilö!Lisätietoja tästä ja muista mahdollisuuksista antaa Recruitment Consultant Jennie Selen puhelimitse +358 75 3252517 tai sähköpostitse j.selen@nigelfrank.com.


Nigel Frank International on maailman johtava Microsoft rekrytoija. Meidän Pohjoismaiden osasto erikoistuu Microsoftin ja Microsoftin alihankkijoiden rekrytointiin Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Similar Jobs

Software Developer - Vantaa
Vantaa, Finland

Full Stack .NET Developer
Vantaa, Finland

Full Stack Developer - Vantaa - Fluent Finnish required
Vantaa, Finland

.NET Developer
Vantaa, Finland

Senior Developer
Vantaa, Finland