• Location: Stockholm, Sweden
  • Salary: 40000SEK - 60000SEK per month
  • Technology: Microsoft BI Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 17th Mar, 2021
  • Reference: MSBI1703

Min klient - en nationell Linjeorganisation - har nya projekt på inkommande och söker således efter en Business Intelligence-Utvecklare med en fenomenal erfarenhet inom Microsoft BI-miljön och med en stor vilja att ta sig an en ansvarsfull roll i stora interna och externa projekt. En viss erfarenhet av BI är oundviklig för att lyckas väl i denna roll; du bör även vara en kommunikativ och trevlig lagspelare. Företaget ifråga erbjuder Dig en möjlighet att utvecklas och växa i Business Intelligence-branschen. Har du redan certifikat räknas det till din fördel, och företaget erbjuder Dig även möjligheten att certifiera dig.

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du:
-2+ års erfarenhet av Business Intelligence
-Utvecklingserfarenhet i MS SQL Server (SSAS, SSIS) är oundviklig, rollen ifråga är backend-fokuserad
-Du behöver ha en stark teknisk bakgrund och erfarenhet av kundkontakt räknas som en stor bonus
-Du behöver ha en vilja att utvecklas och att ta dig an nya utmaningar

Det handlar om en mycket verksamhetsnära utvecklar-roll i en expansiv miljö och min klient erbjuder en konkurrenskraftig lönenivå och fina förmåner - ta kontakt idag. Skicka in ditt CV till Matthew Hall, m.hall@nigelfrank.com +44 191 261 8100, för att få mer information om denna och liknande jobbmöjligheter!

Nigel Frank International är den globala marknadsledaren inom Microsoft-rekrytering. För att hitta fler möjligheter för BI-experter, besök adressen www.nigelfrank.com.

Business Intelligence / BI / MS BI / Microsoft Business Intelligence / MS SQL Server / SSAS / SSIS / Developer / Utvecklare / Stockholm / Sweden / Sverige

Similar Jobs

BI Developer & Analyst
Stockholm, Sweden

Business Intelligence Specialist
Stockholm, Sweden

Business Intelligence Developer
Stockholm, Sweden

Business Intelligence Architect
Stockholm, Sweden

BI Architect with Cloud
Stockholm, Sweden