• Location: Amsterdam, Netherlands
  • Salary: €3500 - €5000 per month + uistekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Technology: Microsoft BI Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 25th Feb, 2021
  • Reference: NFI2422021

PowerBI Consultant - Amsterdam - Goede arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van je ervaring)

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een PowerBI consultant met een grote passie voor (financiële) rapportages. JIj hebt ervaring met PowerBI en dit betekend dat je op korte termijn de verantwoordelijkheid zal dragen voor verschillende PowerBI omgevingen, een unieke uitdaging!

Jouw profiel:

- HBO opleiding afgerond, enige ervaring met accounting is een pre
- 3+ jaar ervaring met de MS BI stack
- Goede communicatieve & analytische vaardigheden

Wij bieden:

- Werken op het snijvlak tussen Business en IT
- Goede primaire secundaire voorwaarden + doorgroeimogelijkheden
- Veel aandacht voor opleiding en certificeringsmogelijkheden
- Werken in een zeer innovatieve organisatieBen jij of ken jij iemand die interesse heeft in een uitdagende rol als PowerBI Consultant bij een organisatie waar je carrière een echte boost kan krijgen? Stuur dan je CV naar r.jurgens@nigelfrank.com of bel naar 020-2418510 voor meer informatie.

Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer één leverancier van MS Dynamics en Business Intelligence banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar MS BI professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Stack markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Microsoft BI professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Business Intelligence markt en de mogelijkheden omtrent MS BI kan altijd contact worden opgenomen met Rebecca Jurgens. Bel 020-2418510 of e-mail naar r.jurgens@nigelfrank.com

Microsoft/Dynamics/Microsoft Business Intelligence/BI consultant/Business Consultant/BI/SQL server/SQL/AX/Axapta/Noord-Brabant/Zuid-Holland/Utrecht/Noord-Holland/Nederland