• Location: Amsterdam, Netherlands
  • Date Posted: 26th Jan, 2021
  • Reference: 26.01.2020.NFI.RCL1

Een zeer moderne en groeiende Microsoft Gold partner in Amsterdam is zijn Dynamics CRM team aan het uitbreiding. Het bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen met Dynamics 365 oplossingen voor diverse branches.De rol: Senior CRM consultant


Als Senior Dynamics CRM consultant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en leidend van het team bij het implementeren en ondersteunen van projecten op hun Microsoft Dynamics CRM oplossingen. Je werkt samen met de Teamlieder maar focust op het aansturen van het team in de juiste richting van de projecten. Daarnaast begeleid je het team met het analyseren van bedrijfsprocessen en knelpunten zodat je deze kunt omzetten naar functionele ontwerpen, het maken van blauwdrukken, het faciliteren van trainingen en het begeleiden van migratieprocessen.Naar wie zijn ze op zoek:


- HBO/WO werk- en denkniveau


- U bent bekend met Dynamics 365 en minstens één van de modules (Dynamics 365 voor verkoop, marketing, service field, PSA).


- Sterke people management vaardigheden


- Goede beheersing van Nederlandse taal


- Resultaatgerichte denker


- Energieke teamspelerWat ze bieden:


- Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden


- Leaseauto, laptop en smartphone van het bedrijf


- Loopbaanontwikkelings- en progressieplan


- Flexibele werktijden en minimaal van 27 vakantiedagen


- Werken met de nieuwste Microsoft-technologieën en grote klanten


- Leuke werkcultuur en omgeving - Vrijdagavondborrel, evenementen, bootcamps en trainingen, BBQ's en één keer per jaar een weekendje weg met het bedrijf.


Aanmelden en meer informatie opvragen Contact:


Roger Lowe


r.lowe@nigelfrank.com


+31(0)202418532