• Location: Stockholm, Sweden
  • Date Posted: 22nd Dec, 2020
  • Reference: 22122020PC

Senior BI-utvecklare - StockholmJag har en spännande möjlighet för en kunnig BI Developer att gå med mina kunder växande team som ägnas åt BI utveckling, som arbetar i Stockholms centrum.


Kunden är världsledande när det gäller att samla insikter, bidra till att hjälpa världen att bygga bättre produkter och se till att de forskare, byråer och varumärken som kommer till dem är de mest konkurrenskraftiga på den egna marknaden.


De är på jakt efter någon med stark erfarenhet av mjukvaruutveckling, stordata och Agile-bearbetning, men att också vara den ledande tekniska rösten inom företaget. Du skulle arbeta över hela tech stacken ger input till moln, mobil och webblösningar med ett starkt fokus på back end.


Du kommer att arbeta med ett fantastiskt team som ger dig oändliga utrymme att visa upp din skicklighet-set i en snabb rörlig miljö genom att göra intuitiva datadrivna beslut för att stödja företaget. Och på toppen av att du kommer att få allt stöd som behövs för att lära sig någon ny teknik.


För de tekniska aspekterna vi skulle vara ute efter följande:  • Expertis inom att bygga BI-lösningar (datalager, data mart, ETL) och med hjälp av SQL.

  • Kunnig i arbetet med Microsoft tech stack; SQL Server, C#, Azure, Power BI, .NET

  • Bekväm i att arbeta med Agila processer som TDD, DDD, BDD, plus DevOps, Kontinuerlig Integration och Kontinuerlig Leverans.

  • Erfaren med mjukvaruutveckling i en fartfylld och komplex miljö.Det är också mycket viktigt att du talar flytande både svenska och engelska - skriftligt och talat.Om detta låter som det skulle vara rätt drag för dig så tveka inte att ta kontakt och vi kan titta in på saker på djupet! Du kan helt enkelt ansöka om denna annons och vi kan schemalägga en chatt, eller gärna maila mig p.cudd@nigelfrank.com eller ring på 0046850242574


BI Utvecklare / Business Intelligence Utvecklare / BI / Business Intelligence / MS BI / SQL Server / SSIS / SSAS / ETL / Azure / Datalager / design / utveckling / Stockholm / Sverige