• Location: Utrecht, Netherlands
  • Salary: €3000 - €4000 per month + uitstekende secundaire voorwaarden
  • Technology: Microsoft 365 Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 21st Sep, 2020
  • Reference: NFI1962017

Medior ECM Consultant-Utrecht-€3000-€4000 BPM

Ben jij op zoek naar een uitdaging in hartje Utrecht?

Naar wie ben ik op zoek:
Inhoudelijk heb je ruim voldoende kennis van ECM om oplossingen aan te dragen die aansluiten bij de bedrijfsbehoeftes van onze opdrachtgevers. Zodoende creëer je vanuit een strategische en bedrijfskundige visie oplossingen in overleg met het team. Je configureert en implementeert software en doet de nazorg. Meer specifiek:

* Met het team zoek je de beste oplossing in een mix van ECM tools en eventueel maatwerk.
* Je verricht informatieanalyses (door middel van workshops en/of interviews) om inzicht te krijgen in de problematiek van onze klant en adviseert de klant over de beste oplossing.
* Je vertaalt je advies naar een geslaagde implementatie. Je weet dat goede communicatie hiervoor cruciaal is en besteedt hier ook voldoende aandacht aan.
* Je ondersteunt de gebruikersorganisatie bij de acceptatie- en performancetesten.
* Je ziet toe op een effectieve implementatie, draagt de ontwikkelde applicatie over, geeft trainingen en draagt zorg voor de noodzakelijke documentatie.
* Je onderhoudt intensief contact met je opdrachtgever en je hebt een open oog voor de uitbouw van de lopende opdrachten en nieuwe kansen.
* Je toont passie voor je vakgebied door deel te nemen aan vakgroepen en -verenigingen en het bijhouden van vakbladen, websites, etc.
* Je bouwt aan je toekomst door jouw netwerk te onderhouden en uit te breiden.
* Uiteraard begeleidt je collega's en deel je je kennis.

Functie-eisen
* Je opleidingsniveau is HBO of Academisch. Bij voorkeur een bedrijfskundige informatica opleiding met vakken als Strategisch Management BI, Bedrijfsprocessen, Systeemontwikkeling, Beheer van Informatiesystemen, Adviesvaardigheden, Verandermanagement, Informatie en Business Allignment, ICT en innovatie, Business Architecture.
* Je hebt minimaal een paar jaar ervaring in het vakgebied consultancy opgedaan.
* Je heb kennis op het gebied van ECM tools (b.v. eDOCS en/of office 365).
* Het is een pré als je beschikt over kennis van ECM en/of BPM tools (b.v. eDOCS, Process Suite, Content Suite en/of SharePoint) en als je op dit gebied certificeringen hebt behaald.
* Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
* Je bent verder communicatief, analytisch sterk, hebt gevoel voor humor en bent makkelijk in de omgang.

Mijn klant hanteert korte, directe lijnen, heeft een informele bedrijfscultuur en een goede werksfeer. Jong, ambitieus, creatief en klantgericht zijn de eigenschappen die onze werknemers het beste karakteriseren. Als ECM Consultant werk je in een stimulerende werkomgeving met alle ruimte om je kennisniveau te verhogen en door te groeien. Daar bieden ze je alle mogelijkheden voor!

Ben jij de professional waar ik naar op zoek ben, of ken je deze persoon? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Rebecca Jurgens via r.jurgens@nigelfrank.com. Voor meer informatie kun je ook bellen naar +31 (0)20 2418510

Nigel Frank International is een MS Dynamics & Stack Recruitment Agency. Wij zijn de nummer één leverancier van Microsoft banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de Microsoft Professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics en Stack markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruikmaken om met alle Microsoft SharePoint professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard 100% gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft SharePoint markt en de mogelijkheden kan altijd contact opgenomen worden met Rebecca Jurgens op het nummer +31 (0)20 2418510. E-mailen kan ook naar r.jurgens@nigelfrank.com.

Similar Jobs

MS SharePoint Engineer
Utrecht, Netherlands

Lead Workspace Consultant - Utrecht, Netherlands
Utrecht, Netherlands

Office 365 Consultant- Utrecht, Netherlands
Utrecht, Netherlands

Modern Workspace Consultant
Utrecht, Netherlands