• Location: Malmö, Sweden
  • Salary: 40000SEK - 50000SEK per month
  • Technology: Dynamics AX Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 28th Aug, 2020
  • Reference: 28/08/2020LR01

Dynamics 365 F&O (AX) Developer


Sverige, Malmö


Ett världsledande företag beläget i Malmö söker en heltidsanställd MS Dynamic AX utvecklare och om du letar efter nya spännande möjligheter här är ditt tillfälle.


Företaget arbetar för närvarande med AX2012 med planer på att flytta till D365, ditt arbete kommer bl a att involvera stöd åt utvecklingsansvarig som tillika kommer att ge dig många möjligheter för egenutveckling. Möjligheter finns att arbeta hemifrån samt flexibla arbetstider. Detta är ett ypperligt tillfälle att arbeta inom ett snabbt växande företag.


Om du har minst tre års erfarenhet av utveckling av Microsoft Dynamics AX? Om du har vad som krävs för att vara en framgångsrik utvecklare av Microsoftbaserade språk? Då är detta din stora möjlighet.


Denna tjänsten kräver att du har arbetstillstånd.Anledning till att söka denna tjänsten:


- Lön av 40 000 SEK - 55 000 SEK.


- Fantastiska förmåner.


- Utmanande uppgifter.


- Lång erfarenhet av Dynamics AX.


- Erfarenhet av AX 2012 & 2009.Anledning till arbeta för detta företaget:


- Globala resor.


- Utmärkta karriärsmöjligheter.


- Certifierad utbildning.Om du är intresserad av att söka till den här spännande rollen vänligen kontakta mig via email på l.robson2@nigelfrank.com eller ring mig på +46776766111.


Som global ledare inom rekrytering av Microsoft Dynamics AX är Nigel Frank International den enda leverantören till detta företaget. Vi är vägvisare när det gäller rekrytering av AX och hjälper några av de största Microsoft partnerna i hela branschen vilka anlitar oss för att rekrytera kandidater med högsta kvalitet samt för vår djupa förståelse av marknaden.