• Location: North Holland, Netherlands
  • Date Posted: 23rd Mar, 2020
  • Reference: 23032020OK1

Azure Cloud Engineer - Noord-Holland


Het bedrijf:


Dit is een zeer gerenommeerd bedrijf met expertise van Microsoft Infratructure. Als Microsoft Partner van meer dan 10 jaar gaan ze samen met hun klanten de extra stap richting innovatie. Technologie-innovatie begint intern, ontwikkeld en getest om hoogwaardige, moderne oplossingen te bieden om altijd een stap voor te zijn in de branche.


Ze hebben klanten voornamelijk in Nederland enuit verschillende prestigieuze branches: financiën, overheid, landgoed.


Hun nauwe relatie met Microsoft biedt leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die de kern vormen van de bedrijfscultuur. Certificeringstraining heeft prioriteit, het bijwonen en hosten van technische bijeenkomsten en het jaarlijks reizen naar Microsoft Ignite.


De rol:


Als Azure Engineer ga je de Azure Cloud en Office 365 ontwikkelen om de infrastructuur voor de oplossingen van de klant te kunnen bouwen en ontwerpen. Daarnaast is er de taak om de interne Cloud-infrastructuur te ondersteunen.


Je hebt een platform voor creativiteit met de ruimte voor onafhankelijkheid en de mogelijkheid om jezelf uit te dagen op innovatie projecten


Voorwaarden:


-Kennis en ervaring met Azure-infrastructuur zoals Azure, Windows Service, VMware


-Vloeiend in het Nederlands


-Zeer gemotiveerd om te leren en certificeringen te behalen


Voordelen:


-Leaseauto


-Laptop, telefoon


-Pensioenregeling


-Werk samen met Microsoft-experts en Microsoft zelf


-Open omgeving met samenwerkingsteams


-Host en woon Microsoft-evenementen bij


-Werk samen met coole bedrijven zoals Heineken, Rituals en andere grote ondernemingen in innovatieve industrieën!Heb je interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar Oksana Bastrykina: o.bastrykina@nigelfrank.com


Of bel direct : +31 (0) 202418530Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer een leverancier van MS Dynamics, Azure en Office 365 banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners en velen eindgebruikers in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar Microsoft professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Office 365 professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Office 365 markt en de mogelijkheden omtrent MS Office 365 kan altijd contact worden opgenomen met Oksana Bastrykina. Bel +31 (0)20 241 8530 of e-mail naar o.bastrykina@nigelfrank.com