• Location: Bergen, Norway
  • Salary: 500000NOK - 850000NOK per annum
  • Technology: .NET Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 8th Mar, 2020
  • Reference: FRGmars5-BER

Software utviklere - Bergen


Hva ser du egentlig etter i et jobb bytte? Nye utfordringer? Moderne teknologier? Spennende prosjekter? Karriere muligheter? Trivelige kollega? Vi har fått inn mange spennende roller i Bergen for deg som ønsker å utforske jobbmarkedet; back end, full stack, front end og UX design både in-house og som konsulent.


Våre klienter jobber med markedets seneste teknologier, investerer tid og penger på sine ansatte gjennom kursing, fagdager, seminarer og sertifiseringer. De hoster også Hackathon og andre gøye aktiviteter som 3D printing og digitaliserings prosjekter. Trivsel er noe våre kunder setter høyt på agendaen, så foruten en spennende arbeidshverdag kan du forvente å dra på blåturer til steder som Svalbard, Milan, og London, leie hytter og leiligheter flere steder i Norge og Europa, sommer og julebord, minigolf og paintball for de som er interessert og diverse arrangementer for familien.


Gjennom flere års samarbeid kjenner vi våre klienter ut og inn og vet derfor hva de ser etter og kan tilby sine ansatte, og mange av våre roller blir ikke annonsert på sosiale medier.


For oss i Nigel Frank er det viktig å finne ut spesifikt hva du eventuelt ser etter når du bytter jobb, så jeg tar gjerne en uforpliktende prat over telefon hvis du ønsker å høre litt mer om hvilke muligheter vår klienter tilbyr.