• Location: Haugesund, Norway
  • Salary: 550000NOK - 700000NOK per annum
  • Technology: .NET Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 18th Oct, 2019
  • Reference: NFI020918125-NOR

Back End Engineer søkes til spennende prosjekter med fokus på ny teknologi i HaugesundPå vegne av vår klient søker vi en senior utvikler med passion for faget. Du elsker teknologi og ønsker bestandig å videreutvikle deg selv og streber etter å bli en av de beste.


Sammen med andre senior utviklere vil du få jobbe med bl.a.:Utvikling av kule, utfordrende og innovative løsninger innen blant annet IoT.


Programmering i .NET, C# og F#


Utvikling i skyløsninger; Azure


Arbeide i tverrfaglige team med Agile metoder


Videreutvikling av rammeverk, metodikk og verktøy innenfor Software Engineering


Bidra i aktuelle faggrupper


Selskapet har en bred prosjekt portefølje med prosjekter for enhver smak, fra skreddersy applikasjoner mor ERP systemer, digitaliserings prosjekter, mobil utvikling (Android og iOS), web utvikling mm.


Du vil også ha muligheten til å ta ønskede sertifiseringer, kurs og seminarer, så lenge dette går mot å bygge opp din faglige kompetanse. Hackathons blir arrangert på de ansattes initiativ.


For deg som er opptatt av karrieremuligheter er det store muligheter til å enten jobbe på tvers av avdelinger; om du måtte ønske å jobbe mer mor Front End eller bevege deg mot arkitektur, eller jobbe deg opp mot team ledelse.Ander goder:


Et godt og sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling


Stor takhøyde og sosialt miljø


Spennende utfordringer i prosjekter for ambisiøse kunder


Miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling


IoT-labb med tekniske leketøy for morgendagens prosjekter


Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid


Gode forsikringsordningerSøkere behandles fortløpende og vi setter opp intervjuer allerede mot slutten av uken. Hvis du ønsker å høre mer angående denne muligheten å få en plass i teamet til høsten, ta kontakt på +47 815 03 394