• Location: Amsterdam, Netherlands
  • Salary: €2500 - €3000 per month + uistekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Technology: Microsoft BI Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 16th Oct, 2019
  • Reference: NFI116102018

Junior PowerBI Consultant - Amsterdam - €2500-€3000 BPM

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een junior PowerBI analist met een grote passie voor (financiële) rapportages. Mijn klant wil jou als junior BI Analist snel volwaardig laten meedraaien. Dit betekend dat je op korte termijn de verantwoordelijkheid zal dragen voor de gehele BI omgeving, een unieke uitdaging!

Jouw profiel:

- HBO opleiding afgerond, enige ervaring met accounting is een pre
- Enige ervaring met BI (Excel, PowerBI)
- Goede communicatieve & analytische vaardigheden

Wij bieden:

- Snelle groei naar volwaardig BI Analist
- Werken op het snijvlak tussen Business en IT
- Goede secundaire voorwaarden
- Veel aandacht voor opleiding en certificeringsmogelijkheden
- Werken in een internationale organisatieBen jij of ken jij iemand die interesse heeft in een uitdagende rol als PowerBI Analist bij een organisatie waar je carrière een echte boost kan krijgen? Stuur dan je CV naar r.jurgens@nigelfrank.com of bel naar 020-2418510 voor meer informatie.

Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer één leverancier van MS Dynamics en Business Intelligence banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar MS BI professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Stack markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Microsoft BI professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Business Intelligence markt en de mogelijkheden omtrent MS BI kan altijd contact worden opgenomen met Rebecca Jurgens. Bel 020-2418510 of e-mail naar r.jurgens@nigelfrank.com

Microsoft/Dynamics/Microsoft Business Intelligence/BI consultant/Business Consultant/BI/SQL server/SQL/AX/Axapta/Noord-Brabant/Zuid-Holland/Utrecht/Noord-Holland/Nederland