• Location: Oslo, Norway
  • Salary: 600000NOK - 720000NOK per annum + bonus
  • Technology: .NET Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 18th Jul, 2019
  • Reference: NFI18071954-OSL

Er du en Java utvikler som ønsker å være med på å digitalisere Norge?


Vi søker en utvikler som er stolt av faget, har interesse for ny teknologi og har erfaring, eller interesse for skyløsninger, gjerne Azure.


Vi ser etter deg som vil jobbe i et spennende fagmiljlø med kollega som vil være med på å pushe deg til det neste nivået, og konstant lære og bli bedre.


Du har:
- 5+ års erfaring med .NET utvikling
- .NET 4.5+
- Bachelor eller master utdannelse
- snakker norsk, svensk eller dansk


Du har gjerne også:
- JavaScript/TypeScript HTML, CSS
- Angular/React/Vue
- AWS, Azure, GCP


Alle konsulenter får en kompetanseplan som er skreddersydd for din personlige utvikling! Du vil også ha mulighet til å dra på diverse kurs, seminarer, konferanser og ta sertifiseringer ved behov.


Du vil også få stor valgmulighet for hvilke type prosjekt du ønsker å jobbe på da ders prosjektportfølje strekker deg mellom privat og offentlig sektor i de fleste industrier, også innen AI, VR og maskinlæring.


Fortuten en spennede dag på jobb holder de årlige hackathons, blå turer, mulighet til å leie hytter og leiligheter via firma, sportlige arrangementer, lønningspils mm.For mer informajson og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Therese Dahl på +47 815 03 394, eller send en epost til t.dahl@frankgroup.com