• Location: Oslo, Norway
  • Salary: 600000NOK - 800000NOK per annum
  • Technology: .NET Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 23rd Apr, 2019
  • Reference: NFI230419255-OSL

Back End utvikler - In House - Oslo


Vår klient søker en dreven back end utvikler til deres avdeling i Oslo. Som person er du en team player og er med på å gi det lille ekstra i hverdagen. Selskapet spesialiserer seg i utvikling av betalings- og administrasjonssystemer for helsesektoren. De er også svært opptatt av Corporate Social Responsibility og har gjennom årene vært med på både nasjonale og internasjonale prosjekter. Alt kjøres i dag i skyen, så erfaring eller interesse for Azure er en stor fordel.


I dag består utvikleravdelingen av 19 trivelige mennesker med høy fagkompetanse og en geniun interesse for faget. De vil gjerne ha med deg på laget!Du bør ha:


- .NET/C#


- Web API (MVC, REST)


- Windows Communication Foundation (WCF)


- Entity Framework


- Microsoft SQL Server


- Erfaring med Azure er en stor fordel


- Det er en fordel med noe erfaring fra faktura- eller økonomisystem.


Som Back End utvikler vil du jobbe med nyutvikling og videreutvikling av tjenester og komponenter, og være med på bestemmelser og planlegging av nye løsninger. Du vil også jobbe med test, drift og oppfølging av back end. Her er det en flat struktur hvor din stemme vil bli hørt.


Dette er muligheten for deg som vil jobbe i et ung og spennende miljø i en bedrift i vekst. Du vil få utfordrende og varierte oppgaver i nye og modernt lokaler.


For mer informajson angående denne muligheten, ta kontakt med Therese Dahl på +47 815 03 394, eller send en oppdatert CV til t.dahl@frankgroup.com